Blog

De Pracht van Veerkracht

Over de lezing van Frits Wilmsen voor de KPMG Performance Management sessies ‘De Pracht van Veerkracht’ op 5 en 13 februari 2014 verscheen onderstaand bericht in Insidenews van KPMG (hier gepubliceerd met toestemming van KPMG).

‘Daarna was de vloer voor trainer en executive coach, Frits Wilmsen, een bevlogen Thought Leader op het gebied van Leadership en Performance Development. Binnen KPMG geeft hij al enkele jaren met een klein team toptrainers de zeer succesvolle training Leadership en Coaching voor Performance Managers, één van de hoogst beoordeelde KPMG trainingen ooit.

Frits signaleerde in deze tijd het belang van inspiratie en motivatie. In zijn boeiende lezing zette hij uiteen hoe we de veerkracht van onze mensen kunnen vergroten in een tijd waarin de draaglast soms groter is dan de draagkracht en motivatie van individuen. Dit vraagt creativiteit en inspirerend leiderschap van PM’ers. Samen met zijn trainers en de PMP’ers heeft hij in de daaropvolgende interactieve sessie met de aanwezige PM’ers deze materie verkend. Hij daagde de PM’ers uit naar zichzelf te kijken en vanuit dit inzicht anderen en de wereld om hen heen te beïnvloeden.

De bijeenkomsten benadrukten het belang van inspirerend Performance Management en leiderschap en waar een constructieve dialoog plaatsvond tussen Performance Managers en het leiderschap.’

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: