Blog

Duurzaam onderhandelen: klaar voor de volgende onderhandelstap?

In de afgelopen maanden hebben we een blogserie gepubliceerd om je meer te vertellen over de inhoud van het boek Duurzaam Onderhandelen. We vonden het erg leuk om deze kennis met je te delen. Ondertussen hebben we hard gewerkt aan het doorontwikkelen van onze nieuwe training met dezelfde naam, ‘Duurzaam Onderhandelen’. Nu deze staat, willen we de blogserie afsluiten en je graag uitnodigen om je in te schrijven. Zien we jou op 4, 5 en 6 juli?

Wat brengt de training ‘Duurzaam Onderhandelen’ jou?

Wil je meer invloed uitoefenen op complexere onderhandelingen? Sneller en effectiever kunnen ingrijpen, óók wanneer het proces niet goed loopt? Een dieper inzicht krijgen in jouw persoonlijkheid én in de groepsdynamiek tijdens onderhandelen? Dan is de training ‘Duurzaam Onderhandelen’ iets voor jou. Dit vervolg op ‘Open Onderhandelen’ biedt een verdieping op persoonlijk en inhoudelijk vlak. Er vindt een ontwikkelassessment plaats en je verwerft meer balans, energie en realisatiekracht. Daarnaast leer je hoe je conflictsituaties en impasses kunt vertalen naar constructiviteit.

Wat kun je verwachten van de training?

Je eerste verkenning doe je online. Daarna volgt het ontwikkelassessment van BrainCompass. Een trainer van FP&P bespreekt de uitkomst hiervan een op een met je. Vervolgens start je op woensdag 4 juli (aan het einde van de dag) met de training. Na 2 maanden plannen we een coachingsgesprek met je in.

Klaar om duurzaam te onderhandelen?

Schrijf je hier in voor onze training, die plaatsvindt op 4, 5 en 6 juli!

Wil je meer weten over de training of heb je vragen over duurzaam onderhandelen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken jouw mogelijkheden graag met je.

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: