Blog

En wat zei jouw levenspartner toen je bij thuiskomst deelde wat je had meegemaakt?

Family & Friends Open Onderhandelen

We krijgen vaak te horen dat de naam Open Onderhandelen niet de lading dekt van de training. Opmerkingen zoals: “het gaat veel verder dan Onderhandelen”; “het gaat ook echt over mij”; “dit is overal van toepassing”, maken mij eigenlijk alleen maar gelukkig.

Want hoe gaaf is het als Onderhandelen een levenskunst is. En hoe vaak zijn we niet in Onderhandeling met onszelf. Doe ik het wel goed? Wat wil ik nou eigenlijk zelf? Hoe zorg ik dat het ook klopt met wat mijn leefomgeving van mij vraagt? Even los van de commerciële deals en samenwerkingsvraagstukken die we ook op een aantrekkelijke manier willen kunnen vormgeven.

Soms al tijdens de drie dagen en gelukkig ook heel vaak daarna horen we dan van oud deelnemers terug hoe het thuisfront reageerde op de opgedane inzichten.

Deze reageert soms in eerste instantie verbaasd; “Ik dacht dat je naar een Onderhandel training was toch? Om vervolgens na het delen van het opgedane zelfinzicht van de drie dagen training te zeggen: “Dat zeg ik toch al jaren tegen je!”
Tja dat we bewust of onbewust gekozen heb voor een levenspartner die waarschijnlijk ook ergens onze leermeester kan zijn hebben we niet altijd zomaar in de gaten.
En hoe gaaf is het, dat de training ook op deze manier een bijdrage kan hebben aan plezieriger, opgeruimder, openhartiger contact in de privé setting. En in sommige gevallen horen we dan dat “de partner of familie van” ook wel de training zou willen volgen. Maar niet werkt en daarmee onvoldoende inkomen heeft of een werkgever heeft die niet wil mee betalen aan deze training.

Omdat het de droom van FP&P is om bij te dragen aan gelukkige mensen, succesvolle bedrijven en een gezonde wereld hebben we daarom een speciale “Family & Friends Open Onderhandeltraining” in onze agenda’s gezet.
Op 11,12,13 juli bieden wij de training aan voor een gereduceerd tarief voor jouw levenspartner.
Ook hotel de Sterrenberg waar we altijd onze trainingen verzorgen doet mee aan ons plan en biedt de kamer aan tegen gereduceerd tarief.

Normaliter kost de training incl. accommodatiekosten 3.100 euro excl. BTW.

Samen met de Sterrenberg bieden wij hem nu aan voor  1.500 euro incl. BTW.

Tot slot: Stuur je partner niet!! Alleen als hij of zij echt wil is er plek.
Want E=K x A weet je nog?
Er zijn 12 plaatsen beschikbaar dus…..Inschrijven kan via deze link.

Of bel ons op 0344-714381

Hartelijke groet ook thuis!

Namens FP&P

Robert Jan Steinmetz

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: