Blog

Blog 2 uit onze serie: geloven jouw mensen écht in jullie bedrijfsverhaal?

Herinner jij je ons laatste blog nog? Over het belang van alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Zonder een goed bedrijfsverhaal, dat jouw medewerkers tot in de toppen van tenen voelen en erkennen, is er immers geen succesvolle organisatieontwikkeling mogelijk. Wij benaderen deze ontwikkeling sowieso als een doorlopend proces. Een proces waarbij je aldoor leert terwijl de wereld om je heen zich beetje bij beetje laat zien. Wanneer je in staat bent om de dromen die je voor jezelf, je team of je hele organisatie hebt, om te zetten in haalbare doelen, dan heb je absoluut een heldere route nodig.

A dream without a goal is just a wish…

Omdat je niet zomaar even de juiste route kiest in zo’n veranderingsproces en je bovendien te maken hebt met de mensen binnen je bedrijf die je intrinsiek mee wilt nemen in deze ontwikkeling van collectieve intelligentie, hebben we een methode voor je ontwikkeld. Noem het een roadmap, zo je wilt. Deze methode gaat, als je dat wilt, jouw organisatie helpen om duurzaam en concreet met de ontwikkeling van je bedrijf (en de mensen die het bedrijf uiteindelijk maken) aan de slag te gaan.

Gedegen methode

Een roadmap to success ontwikkel je uiteraard niet zomaar even. We hebben onze meer dan 25 jaar ervaring en mooie samenwerkingen in binnen- én buitenland ingezet om je duidelijke handvatten te geven. Bedrijven in allerlei soorten en maten gingen je voor. Hoe dan ook: in basis gaat het natuurlijk om de kwaliteit van verbinding tússen mensen. Wanneer je dit gegeven juist combineert met de ontwikkeling van specifiek benodigde competenties én je realiseert dat performance en resultaat een onmisbare rol spelen, dan heb je goud in handen. Collectief goud welteverstaan. Uit welke 4 fases deze zich inmiddels vele malen bewezen landkaart bestaat? Je leest het over 2 weken in blog 3 van deze serie.

Direct aan de slag?

Kun of wil je niet wachten? Doe dan alvast de ImpactTest of neem direct contact met ons op. We helpen je graag én vrijblijvend.

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: