Blog

Ons jaarlijkse Lifelong Learning Event voor Alumni zit er weer op

Ons jaarlijkse Lifelong Learning Event voor Alumni zit er weer op. En wat was het een geslaagde editie! Elk jaar organiseren wij deze dag met iedereen die bij FP&P betrokken is. Een dag die in het teken staat van inspiratie en ontmoetingen op het gebied van Brein, Technologie en Cultuur. Dit jaar hebben we op 13 juni in de Moestuin, in Utrecht, daar met veel plezier invulling aan gegeven.

Wouter de Jong, schrijver van het boek Mindgym, was dit jaar de gastspreker. Op een enthousiaste en interactieve manier vol humor, sprak Wouter over de mentale work-out die van belang is om een gelukkig brein te creëren. Met originele oefeningen liet hij iedereen ervaren dat ‘aandacht’, ‘veerkracht’, ‘positiviteit’ en ‘altruïsme’ hiervoor belangrijke en leuke “gewichten” zijn.

Na Wouter was het tijd voor de uitreiking van de Impact Award. Dit jaar hebben we met groot genoegen de award aan Bas van Veen uitgereikt. Bas is een ambitieuze partner van BDO die zich inzet om meer vanuit verbinding en commitment te werken. En met groot succes!

Afsluitend was er een borrel met live muziek van ‘We set the Tone’. Tijdens de borrel hing er een ontspannen en feestelijke sfeer waarbij er alle ruimte was om nieuwe, en bekende, mensen te ontmoeten. Een heerlijk einde van een mooie en inspirerende dag.

Wij kunnen ons vanuit FP&P inmiddels met veel plezier weer opmaken voor de invulling van het event voor volgend jaar op donderdag 18 juni 2020. We houden je hiervan op de hoogte. Voor een impressie van deze editie en om je alvast op te geven voor volgend jaar: klik hier.

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: