Blog

Zó pas je succesvol Impeccable Leadership toe in deze roerige tijd

In basis helpt de methode die achter deze naam schuilt je om de band met je team en het begrip voor elkaar te versterken zodat je de kracht van het team kan uitbouwen en je je kunt richten op performance. De methode van Impeccable Leadership helpt je ook om te ontdekken in welke ontwikkelfase je je met elkaar bevindt.

Volg de juiste roadmap

Tegelijkertijd biedt de methode je een roadmap die je richting geeft. Deze kaart helpt je om je leiderschapsstijl te ontwikkelen van reactief naar een meer proactieve aanpak, mocht dat nodig zijn. Reflectie op impact van gedrag op houding en ontwikkeling van het team kan je veel brengen. Als je de reflectie vervolgens met je collega’s deelt en verder brengt, vergroot je de kans dat je team reageert als een enthousiaste sponsor, als een positieve ambassadeur. Het gevolg? Beslissingen worden gemakkelijker genomen en daarna uitgerold binnen je organisatie. Men zet er, beter dan ooit tevoren, de schouders onder omdat er, met jou als leider voorop, een gezamenlijke teamontwikkeling aan ten grondslag ligt. De sleutel tot veranderkracht zit niet alleen in systemen of oplossingen die praktisch van aard zijn. Het gaat vooral om het aan de dag leggen van veranderkracht: we staan als wereld meer dan ooit voor nieuwe uitdagingen. Het komt juist nu aan op het kunnen blijven verbinden met elkaar, om vormen te vinden die voor iedereen werken. En wie die basis goed voor elkaar blijft houden heeft, samen met zijn team, goud in handen.

Neem contact op

Ook in deze bijzondere tijd staan we je graag met raad en daad terzijde. Neem contact met ons op om te sparren over zaken waar je tegenaan loopt. Het kan een casus met een collega zijn, een ingewikkeld vraagstuk waar je je hoofd maar over blijft breken of een persoonlijke kwestie die je in cirkels laat draaien. We zijn er voor je. Ook nu. Juist nu. Je bereikt ons rechtstreeks via onderstaande contactgegevens. Wil je even een videobelafspraak maken? Dat kan natuurlijk ook, stuur ons een bericht. We kijk ernaar uit!

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: