Blog

Uitnodiging voor webinar op 11 november met toponderhandelaar William Ury van Harvard

Graag willen we jou, als alumnus van FP&P, de gelegenheid geven om tijdens het live webinar op 11 november in gesprek te gaan met William Ury, mede grondlegger van Harvard’s Program on Negotiation oftewel de Harvard methode voor Open Onderhandelen. Tijdens dit webinar deelt hij zijn ervaringen met onderhandelen langs de metafoor van de Abraham Path en gaat hij in op jouw vragen over onderhandelen. Deze kun je bij je inschrijving al vermelden.

William Ury is een van de auteurs van het boek Excellent Onderhandelen (Getting to Yes) dat wereldwijd al meer dan 15 miljoen keer is verkocht en vertaald is in 36 talen. Deze onderhandelexpert is in de afgelopen 40 jaar betrokken geweest bij vele, vaak complexe onderhandelingen alsook (internationale) conflictsituaties.

Ben je geïnteresseerd schrijf je dan hier in. Deelname is gratis en een vrijwillige bijdrage aan de Stichting Abraham Path Initiative wordt zeer gewaardeerd. Bekijk ook dit filmpje waarin William Ury het verband legt tussen onderhandelen en The Abraham Path.

We hopen je bij het webinar te zien op 11 november!

RobertJan Steinmetz, Robin Beker, Raymond Vromans

PS. Mocht je je inderdaad inschrijven, laat het ons dan ook even weten (fpnp@fpnp.nl)

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: