Blog

Daniel Shapiro ontmoeten? Schema gewijzigd, waarde niet!

Een maand geleden schreven we dat Daniel Shapiro, schrijver van het boek Duurzaam Onderhandelen en dé onderhandelingsexpert van Harvard, naar Nederland komt in september. Wil je hem graag ontmoeten? Dat kan nog steeds. Zijn schema is echter gewijzigd: hij komt niet op 21, maar op 23 september naar de Balie.

Waarom een wijziging?

Tot Shapiro’s grote spijt moest hij de datum van zijn bezoek verschuiven. De reden hiervoor? In de afgelopen maanden werkte hij samen met de Verenigde Naties en het Wereld Economisch Forum aan een wereldwijd veiligheidsprogramma voor staatshoofden en adviseurs. De agenda’s van de uitgenodigde leiders en het Forum werden recentelijk naast elkaar gelegd en de jaarvergadering van de VN werd ingepland op 21 september. Helaas kon Shapiro hier weinig aan veranderen. Maar dit alles weerhoudt hem er niet van om af te reizen naar Nederland!

Wat zal Shapiro in Nederland doen?

Op vrijdag 22 september arriveert Shapiro in Nederland. In de middag gaan we met hem naar de Veerstichting, die jaarlijks een exclusief tweedaags symposium organiseert voor uitzonderlijke studenten en vertegenwoordigers vanuit de overheid, het bedrijfsleven, de media en de kunstwereld. Op vrijdagmiddag zal Shapiro een keynotespreker zijn voor deze 500 genodigden. Het thema van dit jaar is ‘OFFLINE: ben jij nog verbonden?’

Ben je benieuwd naar Shapiro’s visie op belangrijke globale onderhandelingsthema’s? Kom dan naar zijn keynote in de Balie op 23 september. In het kader van de Internationale Dag van de Vrede deelt hij zijn inzichten. Na afloop zullen Shapiro en Alexander Rinnooy Kan een levende dialoog aangaan met het publiek. Robert Jan Steinmetz van FP&P treedt hierbij op als moderator.

Wil je dit unieke evenement niet missen? Koop je tickets dan direct bij de Balie.

Alvast een voorproefje krijgen van Shapiro’s methode? Bekijk zijn video hieronder!

Blijf met onze maandelijkse ‘Impuls’ op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van: